Om Maria

Jag är en 3 barns mamma född -76. Fick mina söner väldigt tidigt i livet, plus en sladdis när yngsta sonen var 10, så jag har mest hunnit med att va mamma. 5/10-15 blev min älsta son pappa, så jag är även farmor.

Haft/har det ganska jobbigt,men det livet är en erfarenhet som gjort mig stark. Sambo med stefan, bor utanför kungsängen. Jag som aldrig skulle flytta från södra sidan. men jag stormtrivs med mitt liv nu här ute med min sambo o våra barn( inga gemensamma).

Jag har varit långtidssjukskriven efter en hjärntumörsoperation. Hjärntumören upptäckter vid ett krampanfall där jag flög in med huvudet i en pelare och ner i stengolvet i hallen. Har haft lite jobbigt efter op, mest min hjärntrötthet. Den lider jag fortfarande av och kommer göra hela mitt liv. Men det går att leva ett bra liv trots den. Bara man lär sig hushålla med energin.

Jag ska nu under 2016 börja arbetsträna, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Senare blir det arbete. Det är inte så kul att bara gå hemma, Man blir lite ensam och isolerad.

Jag är som person väldigt envis och ska klara allt själv, på både gott och ont. Men har bättrat mig lite, ber iaf om hjälp ibland.

Vill ni veta mer om mig så fråga =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *