Äntligen magnetrönten klar.

Snart har den här dagen gått oxå. lite snurrig i huvudet efter ha fått lugnande som jag inte är van vid. MR gick bra, tog ca en timme, men nu är det gjort. Får vänta tills i morrn på svar. Känslorna är väl så där, försöker hålla dom i shack och inte ta ut nånting i förskott.
Börjar bli uttråkad här och vill ha lite mer besök än va jag fått. Stefan kommer en snabbis, men inte tillräckligt. Susanne kommer en sväng senare. Jag förstår ju att folk jobbar och har familj. Men skulle ni få för er att dyka upp här så är det avd 72 sal 6 besökstid 13-20.
Jag pratar fortfarande osammanhängande och upprepar mig, men dom vet inte om det är skallen el om det är min medicin. oavsett vad det är så är det övergående.
Jag längtar så mkt efter mina barn och så mest efter min lilla solstråle. Skulle önska att nån kunde komma hit med henne så att hon iaf får se att jag är ok och inte döende som hon tror. Jag har inte pratat med henne idag, men hoppas att hon får ringa snart. Mina grabbar hör av sig när dom kan…
Nej, dax att försöka göra nåt åt mitt skyhöga socker nu.. Skriver kanske mer sen.. Puss o kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *