11/2-14 kl 13,20

ja då ska jag äntligen få komma hem,men varför är jag så deppig? Visserligen har jag inte fått ett endaste svar idag på det jag trodde jag skulle få. Jag kommer bli kallad till KS ganska omgående. Men nu måste jag ha medicin och pengar till det finns inte. Jag vet inte vad det kommer gå på, men eftersom högkostnadsskyddet ligger på 2200 så är det det jag behöver fixa. Och vem i helvete har det idag? Ingen! Jag måste,när läkaren kommer förklara min ekonomiska sits och försöka få med mig medicin hem, kan ju inte va tyst om det, jag måste ju ha medicinen.
Keppra och kortison kommer jag behöva äta länge.
Jag hade velat ha svar idag, jag hade velat veta hur länge jag har haft tumören, hur mkt den påverkat mig som person och jag vill veta när den ska bort! Men jag får vänta igen.

Blev snabbt flyttad i morse från akutrummet som varit mitt rum, till ett rum med fyra sängar. Med 3 gamla människor, en är senil, en ligger med syrgas och rosslar, en ligger o bara är. Dom är gamla och det luktar ålderdomshem här inne. Jag är skittrött just nu, men lägga mig o vila är bara att glömma eftersom 2 av dom babblar hela tiden i lurarna. Jag smiter ut och röker hela tiden i stället. Sköterskorna är lite griniga på mig idag, men det bjuder jag på, dom slipper mig idag..

Det som har hänt nu är ju det värsta som kunde hända ekonomiskt, hur fan ska det gå i hop? Helt jävla gråtfärdig just nu……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *