13/2-14 3.36.. sleepless in Brunna

Ja ha, varit vaken i snart 45 min. Klarvaken med tusen tankar. Men, sovit 4 tim. Det verkar va min nya grej just nu. Förhoppningsvis ger det sig med tiden och jag kommer lägga mig på förmiddagen och sova. Nu sitter jag med kaffe i handen och hoppas att Stefan inte vaknar. En dryg jävla hosta har jag oxå just nu, gör lite ont att hosta. Men jag vaknade inte av att jag hade ont, jag har inte så ont att jag måste ta alvedon, så uppbullningen av filtar och kuddar hjälpte bra igår.
Hade väldigt svårt att somna igår och precis när jag höll på att somna vibrerade luren, så där måste jag komma ihåg när jag lägger mig,oavsett tidpunkt på dygnet, av med vibrationen och inte bara ljudet.
Förstår ju att folk vill checka upp mig, det tycker jag bara är snällt.

I morrn kommer jag få svar på massa frågor. Ska va på KS kl 13.30 och min underbara faster ska med. Även fast jag vill klara mig själv, så är jag så tacksam att hon är med mig i det här. Hon har fått tagit över mammarollen, fast jag tror att hon behöver det själv lite oxå;-)

Jag ska idag sitta o skriva ner alla symtom jag har haft innan smällen, efter smällen, frågor som rör skallskadan som jag inte fått ett enda direktiv om, har jag ens en skallskada efter fallet el är det bara en grop i huvudet som inte har med nånting av mina symtom att göra (lite bitter där) kommer ta hjälp från dom jag pratar med mkt om hur det sett ut. Jag vet att efter jag slog i tven i okt, så har symtomen kommit krypande. Men jag har slagit bort det som stress. Dumt, jag vet!
Nej, ett glas kaffe till och slöglo på tven ett tag då. Önskar er alla en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *