15/2-14 4.55

Vaknade för en timme sen, lite ont och kissnödig. Nu kan jag inte somna om. Tankarna snurrar. Vad sas egentligen igår? Jag vet att jag missade att jag ville ha en av bilderna som visar den ca 4cm stora saken jag har i min hjärna. Tumören som sakta vuxit under ca 5-10år och som nu gett mig ep. En ep som kanske försvinner om nåt år.
Jag kommer aldrig bli helt frisk,utan kommer ha ännu en sjukdom hela mitt liv. Men precis som med diabetesen, så kommer jag kunna leva med det. Iaf så länge jag inte får en ny tumör av en annan karaktär. Men den risken är inte stor.

Många undrar hur jag kan va så lugn. Det gäller mig själv. Jag känner själv om jag har ont, jag vet vad jag tänker och hade det varit nån annan så hade jag nog varit mer knäckt. Men nu har ju jag kontroll på alla känslor och tankar. Förutom snurrandet i huvudet just nu.

Åter till igår och läkarsamtalet. Jag kommer läggas in den 6/3 kl 10. Då kommer Monica va med. Massa möten med kirurg, narkosläkare, provtagningar mm. Sen blir det att öppna skallen min på Fredagen den 7/3 på morgonen. Har massa frågor att svara på innan det och massa annan info. Jag tycker att det är skönt att det gått snabbt, för nu när jag vet att jag har nåt där i hjärnan så vill jag bara ha bort det.

Jag kommer få nån slags reaktion på allt, men jag kommer inte ge upp. Mina planer är att kunna va tillbaka till mig själv och mitt flängande med Emmie så fort det bars går.
Emmie, min fina starka unge. Jag ska försöka få ha henne hos mig helgen innan op oxå, så nu kommer hon om en vecka, är hos mig fredag-tisdag och sen hoppas jag på att få låna henne helgen efter oxå.
Jag vet ju inte alls när jag kan ha henne efter op, men jag hoppas verkligen att nån el några kan ta med henne hit till mig så vi får träffas. Mer för hennes skull än för min. Så trist att vi vuxna inte kan föra en  vettig diskusion utan minsta agg. Så det blir ett mail om det här.

Nu börjar skallen komma ner i varv och jag kanske kan somna igen. Bra med bloggen ibland 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *