17/2-14 Lite tankar igen då….

Jag har fått gett me mig när det kommer till sömnhjälp. Det funkar inte att jag är vaken så mkt som jag är på nätterna. I går kväll tog jag en imovane och lyckades sova i ca 6,5 tim. Det är nog det enda som det märks att jag är påverkad av att jag har en tumör och oro inför operation och allt, jag kan inte sova. Har varit i kontakt med min sköterska på KS och fick veta att min läkare är borta hela den här veckan och att ingen annan läkare där kommer att kunna skriva ut imovane så jag måste få tag på läkaren på DS som gett mig det tidigare, för sköterskan höll med om att jag måste sova och det är ju bara tillfälligt. Frågade om naturläkemedel, men det va blankt nej. Det finns för lite forskning runt naturläkemedel och blod. Så nu väntar jag på att dom ska höra av sig från DS och sen måste jag ju fixa pengar till att få ut det oxå. Jag har iaf en imovane till i natt kvar.

Har tänkt på en annan sak. Jag har blivit lite irriterad på att få höra ”hur kan du va så lugn” Men jag måste ge mig. Alla människor reagerar olika det vet jag. Och hade det gällt nån annan så hade jag varit mkt mer orolig. Men jag är som person så här. Jag stressar upp mig och kan bli rabiat över småsaker, men när det verkligen gäller så är jag väldigt lugn.Självklart är jag orolig över kommande operation, konstigt vore det annars. Dom ska in i min hjärna och ta bort nåt som har funnits där i massor av år. Men samtidigt så har jag bestämt mig för att när sommaren kommer ska jag va frisk. Iaf så pass frisk att jag ska kunna åka på semester med min familj. Jag kommer ju va nykterist, men det är ingen stor sak. Vill jag känna smaken av öl så finns det väldigt god alkoholfri öl och jag kommer inte behöva avstå från alkohol hela livet, kanske. Allt hänger på om epilepsin försvinner el om den är bestående.

En sak till, vissa saker irriterar mig mer än andra just nu. Jag är som en trotsig 5 åring när det kommer till vissa personer. Därför delar jag allt på fb med ”vänner utom bekanta” och har satt ett gäng personer som bekanta. Nu sak jag fortsätta få tag på läkare, fk och arbetsförmedlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *