18/2-14 Dålig dag med värk

Jag får väl straff idag för att jag kunde ligga så länge o läsa igår. Har så jävla ont i huvudet. Räknar ner minuterna tills jag kan ta nya alvedon.

Håller på att bakar bröd, enda jag tänker göra idag. Men det är inte så avancerat iaf =)

Har precis pratat me Ibba ang Emmie och kurator. Emmie har gått med på att gå till kuratorn och kuratorn vill prata med mig innan. Självklart, men då kan hon väl svara i luren. Det är ju inte bara det som händer nu som gör att jag vill att Emmie går till kuratorn. Ungen har ju varit med om tre trauman och hon är bara nio. Först blir Johan knivskuren, sen får mormor cancer och dör och nu det här med mig. Jag vill bara att hon ska mår bra och inte bli som jag varit.

Det är faktiskt det enda som får mig att må riktigt dåligt, Emmie. Oron för min lilla tös och att inte veta hur och när jag kan ha henne. Jag hoppas att Johan orkar ha henne så mkt extra som det blir, annars hoppas jag att han säger ifrån och jag fixar nån annan som har henne. Helgerna kommer jag kunna ha henne iaf nån vecka efter op, men vardagarna vet jag inte när jag kan. Jag vet ju inte alls hur nånting kommer se ut efter op. Men jag har min kämparglöd, jag ska fixa det här så snabbt det bara går. Jag ska kunna ha en vardag med min dotter igen. Förhoppningsvis kommer jag lyckas. Jag saknar ungen så mkt och räknar ner timmarna tills jag får hämta henne.

Värken, brist på pengar och oron för Emmie, det får mig idag att inte va så glad och positiv…. Väntar på att brödet ska bli klart, sen går jag o lägger mig tror jag…

Ni ser, jag är inte bara positiv—-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *