21/2-14 Äntligen Fredag!

Jag mår mkt bättre idag, det gjorde jag redan igår kväll. Men jag behövde mitt lilla utbrott igår, det vet jag. Även fast jag ett tag undrade hur mkt tårar det kan finnas. Ser för jävlig ut idag, men svullnaden hinner lägga sig innan det är dags att hämta min underbara unge! För idag är det äntligen Fredag, idag ska jag äntligen få ha henne hos mig. Saknar så det gör ont i mig. Har inte haft henne hos mig sen den 31/1. Nu blir det bara över helgen och sen så kommer hon nästa helg oxå. Efter det så vet jag ju inte när hon kan komma hit igen. Förhoppningsvis är jag så pass pigg helgen efter op att hon kan komma även då eller iaf 2 helger efter op, då det är min helg igen. Det är det som är värst med det här, men det sporrar mig att bli bra snabbt efter op.

Sömnen ville inte riktigt som jag ville i natt, vaknade 4.15 men somnade för 23 så det får väl bli så här då. Men jag vet att jag måste lägga mig att vila en stund innan jag ska åka, för jag kommer bli helt slut efter att åka till Hökis fram och tillbaka, men jag vill ha en vanlig Fredag, trots sjukdomar och hjärntrötthet. Emmie vet om att jag kommer va helt slut och kanske även ha väldigt ont i kväll, men som hon sa, hon får ligga brevid mig i soffan. 9 tim kvar innan hon blir sönderpussad.
Fick mess från henne igår att hon hade krupphosta, lillgumman. Jag har medicinen här, så om hon fortfarande hostar så blir det att peta i henne medicin. Alma stackaren har en kraftig öroninflamation som troligtvis kommer att spräcka trumhinnan och om den nu ska gå sönder så hoppas jag på att den gjort det i natt så hon slipper ha ont.
Jag har ont i halsen och börjat hosta, men jag rökte väldigt mkt igår. Ger det ett par dagar till, sen måste jag nog gå till läkaren. Jag måste ju va frisk till den 7/3, tänker fan inte skjuta upp nån operation. Får ringa min sköterska och kolla vad för pencillin jag får äta innan op.

Igår kom det ett nytt liv till världen. En liten Liam. Jag har känt mamman sen hon va liten, känt hela familjen sen jag va liten. Grattis än en gång =)

Jag fick nånting att se fram emot igår, 3 el 4 ska jag träffa helt underbara människor irl för första gången. Så kul att jag kan träffa några av dom som ger mig så mkt stöd nu innan op, planeringen va att jag skulle träffa dom först i april, men då vet jag ju inte om jag orkar. Men nu blev det lite tidigare. Massa kramar kommer det att bli =)

Lite mer kaffe och en cigg till (ja jag ska sluta)

Ha en riktgt bra dag mina vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *