9/2-14 kl 22,20 Mkt tankar i kväll

Nu fick jag precis imovanen, så förhoppningsvis sover jag inom en halvtimme.. Men mkt tankar har det blivit under kvällen. Fick veta att ett fin människa förlorade kampen över cancern idag och samtidigt ligger jag här och är glad och tacksam över att min nyupptäckta tumör inte är elakartad. Jag kan inte riktigt ta till mig att cancern vann över henne,jag måste fokusera så mkt på mig själv. Men tårarna kommer till o från. Hon va inte många år äldre än mig.

Jag vill just nu bara få bort det som växer i mitt huvud, jag vill veta hur länge jag har haft den den och hur mkt av min personlighet som har med den att göra. Jag tror ju inte att dom kan gå in o karva i skallen så länge jag har skadan på andra sidan, min fontanell som fortfarande är stor och gör ont. Ilar så fort det blåser det minsta. Men jag vill hem, hem o bada,hem o krypa upp i stefans famn, sova nära honom. Höra hans andning så jag blir lugn och sover. Tidigast tisdag.

Märker att jag är trött och bara svamlar. Men dåligt samvete över att jag är tacksam över att min tumör inte är cancer, det kommer jag väl få dras me ett tag… God natt och vila i frid fina carina <3

2 reaktioner till “9/2-14 kl 22,20 Mkt tankar i kväll”

  1. Förstår dina tankar… du vet lika väl som jag att du skall inte alls ha något dåligt samvete!!!
    Jag tänker på dej, din kamp och frustration.
    Hoppas verkligen att du snart får komma hem och kramas!!
    ///Sofi Storback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *