All energi var förbrukad

Det va så det kändes idag. Jag hängde inte med alls i samtalen, fick problem med talet när det va många männsikor som pratade. Så jag valde att inte va med på aktiviteten jag hade på eftermiddagen och åkte hem. Sa inget till nån, utan bara gick. Får ta det med arbetsterapeuten som jag ska träffa 10.30 i morrn och som även är min kontaktperson.

Kom på att jag har kört på stenhårt sista 2 veckorna utan nån direkt vila. Visst, jag har lagt mig tidigt och igår låg jag i vilorummet i ca 1 tim. Men det har inte räckt för att fylla bägaren igen.

Det startar även en ny grupp i morrn, som två psykologer håller i. Men eftersom jag har logopeden inbokad då med en annan patient som jag ska sammarbeta med, så kan jag inte va med på första mötet. Men jag har fått matrial och hemuppgift tills på tisdag när nästa gruppmöte är.

Emmie är inte här ikväll, hon är hos sin pappa över natten. Så i morrn behöver jag inte gå upp 4.45. Lite skönt faktiskt, men konstigt att inte ha henne här utan bara Alma. Men i morrn är hon tillbaka igen, en natt och sen ska hon tillbaka till pappa.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kanske lägga mig i ett bad =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *