Arbetsträning och dop

Det är mycket so hänt sista tiden. Men det största för mig är nog ändå att jag ska börja arbetsträna på Tisdag och på Lördag ska jag få träffa mitt barnbarn för första gången. Han har hunnit bli 4 månader.

Annara rullar livet på som vanligt, men ändå inte. Sambon är inne på sin fjärde vecka på nya jobbet, andra veckan som jag har 2 töser att ta hand om på morgonen. Men det funkar hur bra som helst. Emmie är så duktig och åker hela vägen utan problem, Alma väcker jag en timme efter Emmie har åkt och sen rullar det på.

 

I dag fyller min yngsta son år. Jag har varit 2 barns mammai 22 år. Helt ofattbart egentligen. Men så är jag ju själv inte så ung längre. Har låtit mitt hår vila från färgning nu ett tag, så nu ser iaf jag att jag faktiskt har lite gråa hårstrån, men jag blir ju faktiskt 40 om ca 2 månader.

Just det,ang min 40 års dag. Fyller år på en barnledig Fredag, men jag kommer inte fira på nåt speciellt sätt ändå. Jag vet inte ens om jag firar det alls. Kommer göra en tårta på torsdagen, bara för att barnen ska få fira mig lite. But thats all!

Just nu sitter jag på pendeln. Jag ska till Handen och träffa Jimmys farmor som jag inte har träffat på ca 15 år. Men det ska gå bra….

Puss på er som orkat läsa det här 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *