Blev tidig morgon

Alma drömde mardrömmar och knackade i väggen 5.30. Hon gör så när hon vaknar i stället för att komma in till oss. Väckte alla , som tur är så har Emmie somnat om. Men hon hade nog behövt sova längre. Så gnällig.

Helt ärligt ska det bli skönt att bara ha Emmie hemma idag, lite jobbigt för skallen att ha båda barnen som trissar varandra hemma.

Jag är väldigt trött idag, funderar på att bara ta en halv imovane i kväll. Jag tror att jag somnar på det ändå, vill ju inte vänja kroppen med den dosen jag tar. Vill ju inte fortsätta hela livet med dom. Har ju aldrig behövt sånt förut, men jag är tacksam att det finns. Jag vet ju att bara jag vaknar till liv nu så har jag inga känningar av att tagit den. Värre är det med ataraxen, då är jag hur seg som helst hela dagen efter.Så det undviker jag in i det längsta.

Dan före lön idag och helt totalt tomt på alla konton. Försöka lösa cigg, bröd och pålägg idag. Ja ciggen ska bort, men jag måste fortfarande ha dom. Eller lön, jag får 600 i underhållsstöd. Hoppas verkligen fk går med på sjukskrivningen och skickar lite pengar till mig. Har 2 räkningar som måste in oxå. Kan inte begära att stefan tar dom, det går inte. Plus att jag har privat skuld som måste in, trodde jag kunde fixa dom snabbt. Skyldig mkt pengar lite överallt, men det här va ett krislån för att det fattades pengar till medicinen eftersom dom billigare inte fanns nånstans i hela sthlm utan va beställningsvara. Just nu är jag lite smått galen på bristen av pengar. Men det ger sig väl med tiden.

Emmie mår iaf bättre. Men hennes bror är inlagd på sjukhus pga kramper(feberkramper?) natten till igår, så oavsett om hon blir frisk el inte så blir hon kvar här. Får se vad dom kommer fram till på sjukan, om det är virus el bakterie. Jag kände mig febrig nu på morgonen, kollade tempen 36,9 så än så länge har jag klarat mig. Men jag är inte lika säker på Alma som börjat hosta igen. Och insjuknar hon, så är det virus eftersom hon käkat kåvepenin nu under helgen.
Bara hålla tummarna för att jag håller mig frisk, om jag bortser från halsen som jag har haft ont i sen jag låg inne. ska prata med sköterskan o höra efter om jag kanske måste ta nån antibiotikakur innan op, jag vill ju inte att den ska skjutas upp…

Ha en bra dag ni som läser det här och kram påer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *