Det är för mycket i mitt huvud!

Tankarna snurrar. hoppar över varandra,får ingen ordning på dom. Har svårt att somna pga av alla jävla tankar. Tar en timme med Imovane att somna, vågar inte ens tänka på hur lång tid det skulle ta utan. Så vad tänker jag på? Allt kan jag inte skriva ut här, men det är mkt tankar på framtiden, mkt tankar på hur jag ska klara av en vardag, mkt tankar på mina barn, det ständiga dåliga samvetet gör sitt till oxå, hur får jag bort det?

Hela tiden blir jag missuppfattad, det är så det känns iaf. Jag låter oftast grinigare än va jag egentligen är, om det har med hjärntröttheten el att jag fortfarande har problem med talet när jag är mentalt slut, det låter jag va osagt. Det har blivit så månge onödiga tjafs den här veckan pga jag är mentalt slutkörd och inte orkar tänka på i vilket tonläge el hur jag säger saker. Men det är som det är och inte som det borde va. Jag kan inte hjälpa att jag ibland är för mentalt trött för att kunna hålla tråden i ett samtal, jag kan inte hjälpa att jag i bland inte orkar tänka på hur jag säger saker. Så i stället för att jag vad jag tycker och tänker så blir jag oftast tyst. Men det ska inte behöva va så, eller?

Och så har vi allt annat oxå, men det orkar jag inte tänka på nu. Så jag stänger ner för idag och hoppas på en piggare och gladare Maria i morrn….

En kommentar till “Det är för mycket i mitt huvud!”

  1. Kram på dig söta fröken och du, det är helt normalt och okej att reagera och känna som du gör. Med normalt menar jag i det läget du befinner dig och då särskilt efter din hjärntumör och sviterna av den. till det kommer den stress du lever i och den tyngd det lägger sig över din redan mentalt utpumpade hjärna.

    Sov så gott. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *