Det går framåt =)

Jag klarade mig med bara alvedon 665 igår och jag somnade utan imovane oxå (ja, jag har behövt ta dom även hemma) men det är så skönt att jag klarar mig utan oxycodonen.

Fullt ös på övervåningen, men det är så skönt att höra det. Idag ska Emmie åka härifrån, det kommer bli tufft för både henne och mig. Men hon har haft en bra helg med massa cyklande och lek med grannarna. Jag har inte sett mkt av henne, men det är så det ska va =)

Igår insåg jag mig besegrad och överlät matlagningen till Stefan. Jag är fortfarande svullen på högerarmen där kanylen har suttit och det gör att jag blir trött i armen och handen. Jag hängde en maskin tvätt innan jag ställde mig och stekte fiskpinnar men insåg att om det skulle bli middag inom närmsta timmen så måste Stefan ta över. Tårarna kom, men jag grät till och från hela dagen igår.

Fick ett samtal från blomaffären i kungsängen igår, jag hade ett blomsterbud hos dom och när det kom och jag såg vem det va ifrån så blev jag så rörd att jag började gråta. Det va från min faster och kusin i danmark som jag aldrig träffat irl utan bara haft kontakt med via fb.

Får se hur den här dagen blir, hur mkt tårar som ska rinna. Nu när kranen har öppnat finns det inget stopp…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *