Emmie jättesjuk

Så blev vår helg. Emmie är jättesjuk med 40 graders feber. Nu vet jag inte om jag kommer bli smittad av nåt, men jag har redan ont i halsen och börjat hosta innan jag fick hem henne. Blir till att ringa KS på Måndag och fråga hur jag ska göra. I värsta fall måste jag äta pencillin fram till op. För jag vill absolut inte få den uppskjuten.

I natt har jag sovit som en klubbad säl, men tydligen har Emmie hostat så hon nästan kräkts. Jag vet att jag verkligen behöver nattsömnen för att klara dagen, det är ju därför jag tar imovane för att kunna somna, min hjärna bråkar med sig själv. Men inte vakna av att hon hostar så pass som hon gjort, det känns inte bra. Får se hur jag gör i natt.
Just nu väntar jag på att coop ska öppna, det enda lilltösen vill ha är cola. Så då ska hon få det. Både vätska och socker.
Får se hur länge hon är kvar hos mig, egentligen ska jag inte ha henne själv för mkt, men hon är duktig och hon vet att jag behöver mkt vila. Har även förklarat för henne hur hon ska göra OM jag skulle krampa, talat om att det inte är farligt men att det ser väldigt läskigt ut. Nu hoppas jag ju verkligen på att det inte blir några mer kramper och att keppran  gör sitt jobb.

Idag är jag trött, trots att jag sovit. Men det blev för mkt stress och intryck igår och så oron över Empans snabbt stigande temp. Insåg igår att centralen i rusning ska undvikas, höll på att få en panikångest attack, det va väldigt länge sen. Men vet hur jag undviker alla människor där, bara ta en annan väg…

Nu är det bara hoppas på att den där jävla febern ger med sig under dagen och att det här är kulmen., min lillflicka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *