En liten uppdatering

Jag har varit så trött dom sista veckorna med rehaben. Men ska ändå försöka sammanfatta sista veckorna. Allt snurrar runt i skallen dock =)

Rehaben har gått väldigt bra, fast sjukgymnastiken fick jag träningsförbud nån vecka pga jag halkade och fick en bristning/liten sprika vid revbenen. Jag har även varit med i en grupp som har varit väldigt tung psykiskt, men bra. Blir utskriven den 6/3 men ska få träffa psykolog, arbetsterapeuten och sjukgymnasten efter utskrivningen. Känner lite panik över att bli utskriven faktiskt. Men arbetsträning är nästa steg, så fk, arbetsförmedlingen,jag och teamet ska ha ett möte ang det.

Emmie har varit med på rehaben och fick se en del av vad jag gör där, hon är inte lika orolig nu.

Niklas och Linnea va här en helg oxå, så kul att ha dom hos mig. Fast det finns det bilder på hur den helgen va =)

Den här helgen har vi haft barnen och i Lördags fick dom cykla, Stefan va ute hos älskarinnan och jag satt och sorterade in massa papper i olika pärmar. Lite tungt för skallen. I går va vi till badhuset och sist vi va där så orkade jag knappt simma 2 längder, i går simmade jag 8 längder. Så även fysiken går framåt. Från badhuset åkte vi till Tibble och blev bjudna på middag av Carina och KA. Barnen ville absolut inte åka hem, men till slut så.

Den här veckan är jag hemma med båda barnen, sportlov. Men för att få va hemma så skulle jag skapa ett schema och följa det och även fylla i ett aktivitetsformulär för varje sak jag gör. Det började bra iaf, sen tog min envisa huvudvärk över. Men nya tag i morrn. Jag har iaf gjort cogmed, alltid nåt..

Nu ska jag bara vänta på att ibumetinen ska göra sitt och sen ska jag och tjejerna gå till coop.

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *