Ett år sen smällen i huvudet..

Den här helgen har det varit mkt tankar. Ett år sen en helg med mkt glädje, sorg och oro. Timviket och firandet av det avslutades med att jag fick ett samtal från danderyd, jag höll på att förlora Jimmy den natten. Jag har inte skrivit om det tidigare, men nu har jag frågat honom idag om jag fick skriva det i bloggen. Han blandade olika droger och va död i en halv minut innan dom fick liv i han på sjukhuset.

Och sen den 2/2-14 så vaknade jag upp på golvet med en kudde under huvudet och Stefan sittandes i trappan. Jag kommer i håg innan jag öppnade ögonen, att jag tänkte att varför spelas musik mitt i natten. Lite förvirrat där, men jag kommer i håg att jag nekade till att jag hade krampat och slagit i huvudet och jag nekade till att åka ambulans, tills jag försökte resa på mig. Sen när ambulansen kom så åkte jag med frivilligt, men jag tog på mig skorna och gick ut till den.Senare när jag har kollat igenom alla statusuppdateringar för att komma i håg första tiden så hittade jag ett inlägg på Google plus där jag skrivit från ambulansen. Helt sjukt. Det här va bara början på en resa som varit ett helvete för mig och min familj, men den har gett mig nya vänner, nytt sätt att tanka men framför allt har den gjort mig stark. Klarar jag det här, så klarar jag vad som helst. Tack för att ni finns och har stöttat mig under det här året. Puss och kram

En kommentar till “Ett år sen smällen i huvudet..”

  1. Du är otrolig som kommit så oerhört långt på så kort tid även om det för dig kanske känns tvärtom. Du har ett driv som imponerar varje dag. Skönt att allt blev bra, både när det gäller sonen och resultatet för dig. Kram sötnos, du är bara bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *