Förändringar

Den största förändringen sen vi flyttade är att jag inte behöver imovane för att sova, jag sover ändå. Det säger ganska mkt, eller hur? Ja, visst kan jag ha svårt att somna i bland pga för mkt tankar, men jag somnar inom en timme. Det är så mycket lugnare här än i Brunna. Jag känner mig mycket tryggare här. Sjukt eller hur?

Men nu när allt lugnat ner sig så kommer tröttheten och värken i kroppen. Jag har gått på högvarv så länge, kört slut på mig själv, men jag har inte kunnat ta det lugnt alls. Men nu kan jag och då får jag ett litet bakslag. Men det är väntat. Nästa vecka ska jag ha möte ang arbetsträning och mina planer är att jag börjar arbetsträna om ca 2 veckor. Men jag ska ta det lugnt, köra mina 10 tim i veckan ett tag. Sen hur jag lägger upp dom 10 tim, det är nåt vi får komma överens om.

Men det är väldigt mycket som händer just nu, sånt som jag inte kan påverka men som tar energi. Energi som jag egentligen inte har, men nångång ska även det bli bra. Det kommer alltid finnas sånt som jag inte kan påverka, men jag måste hitta verktyg för att det inte ska ta så mkt energi. Jag lär mig väl.

Tatueringar:

Jag vill ha flera gaddningar och den första jag SKA göra är en gaddning som Molly Sandén har,

I´m greater than my high and lows står den för.

Och så ska jag skaffa mig 2 st till fjärilar, symboler för mina 2 barnbarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *