Fotografering

Sen jag krampade och flög in med huvudet i pelaren så har jag inte kunnat fotat. Men nu när jag har varit på rehab så har jag mer och mer känt att jag vill testa och fota. Så när jag va hemma på permis så tog jag med mig kameran tillbaka. Resultatet har jag lagt ut på både G+ och fb =) Men jag blev trött i både hand och arm, det är ju i höger hand jag håller kameran i så jag kunde inte fota så mkt som jag ville..

Igår tog jag det bara lugnt, efter jag varit och handlat på coop. Det blev tyngre än jag trodde det skulle bli, så jag har träningsvärk idag
Håller på och trappar ner på värktabletterna och igår hade jag värk från helvetet i operationssåret. Men jag måste lära mig att ta värktablett när jag börjar få ont och inte när smärtan blir för svår..

Emmie hade utvecklingsamtal igår och jag va av förklarliga skäl inte där. Men jag fick ett samtal om det. Emmie är godkänd i allt, sen jullovet har hon jobbat på bättre än innan. Men hon är inte delaktig på lektionerna, räcker inte upp handen och när hennes fröken frågar nån så viskar hon fram svaret. Så dåligt självförtroende. Och så är både jag, johan och jessi överens om att hon ska gå o prata med nån. Kuratorn i skolan är ju bara för skolrelaterande saker, men skolan rekomenderade en annan sak som ligger i farsta, famnen tror jag det hette. Jessi ska ringa dit idag….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *