Fredag

Nerositeten börjar komma nu. Inte över att träffa Jimmy, Ida, Wincent och alla andra som jag kommer träffa. Utan det jag är nervös över det är resan upp. Sist jag åkte tåg till Östersund och vidare med buss därifrån var -98, då åkte jag till Vilhelmina och firade midsommar där med min dåvarande kille som bodde där. Men det ska gå bra, det måste gå bra =) I morrn går tåget mot östersund 8.13 och Stefan kör oss till Centralen. Vi är tillbaka i Centralen på Måndag kl 16.48. Då ska Emmie åka till sin pappa och jag ska åka hem med den packningen som vi har med oss. Ska ju även ha en uppblåsbar madrass med oss, blir lite svårt med sängplatser hemma hos Jimmy o Ida annars 😉

Idag vaknade jag av Stefans larm, igår väckte Emmie mig kl 6 med att nästan hoppa på mig. Men hon hann i tid till skolan, vilket är huvudsaken.

Dagens planering är att packa, gå ut i förådet och leta fram lite bilder och Jimmys gamla BVC kort. Och SOVA. Jag är helt slut. Blev inte mkt vila i helgen och så tre tuffa dagar med massa nervositet. Kommer va lika slut efter den här helgen och på tisdag börjar jag ”jobba”

Sitter med Emmie i öronen och Alma ska väckas kl 7.

Det va allt från mig för den här gången

Puss på er12465808_743667122436297_1488208728139286296_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *