Hade fel igår =(

Vaknade av hostan, ont lite varstans i kroppen och 38 i feber. Men det är bra om det kommer nu, då har jag en chans att bli frisk tills nästa Torsdag. Bara se till att ta det väldigt lugnt. Ska ta mig till coop idag med Emmie och handla bla Bisolvon och andra alvedon. Väldigt jobbigt att jag inte får ta ipren el ibumetin, men det får funka. Alla andra planer för idag får läggas åt sidan. Jag måste bli frisk. Jobbigast är hostan. Märkte redan igår kväll att det va på väg, just för att jag började hosta så mkt och det är så det börjar. Aja, bara hålla tummarna för snabb tillfriskning.

Jag har massa tankar, massa tankar på hur andra skulle reagera i samma sits som jag är nu. Just alla besked på så kort tid, jag tycker nog att jag har hanterat det bra. Visst tårar o ilska och sorg över mitt liv innan smällen. Men det har bara varit ett par dagar och sen blir det bättre igen.
Men jag har börjat tänka mkt på när jag va tillsammans med ett ex, just hur han förstorade upp en händelse som han tyckte va jättejobbig och det va inte ens en sjukdom så. jag vet att jag nångång skämtade om att jag skulle byta,han kunde ta min diabetes så kunde jag ta hans problem. Skämtade ja, men det låg lika mkt allvar bakom det, för jag va innerliget trött på hans gnäll och besatthet. Men då hade jag även tumören och jag är så glad att det inte upptäcktes när jag va i det förhållandet.
Jag mår så mkt bättre nu, har ett stort nätverk av vänner och en underbar sambo som stärkt mig redan innan det här hände. Han får mig att stanna upp o skatta när allt är som jobbigast. Han finns där när jag bara behöver en kram. Jag kunde inte ha en bättre man vid min sida under det här jobbiga. så glad åt att bli mer el mindre tvingad till kvarnen den 17/9-11 den kvällen förändrade mitt liv till det positiva. Älskar han mer än jag trodde man kunde älska en annan människa =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *