Helgen

Helgen har varit intensiv, men väldigt bra. Jag/vi har behövt den här helgen tillsammans. Så jag tar den här extrema tröttheten några dagar efter.

I Lördags va vi på mitt kök/foto mässan, kom dit vid 14 åkte därifrån vid 18 och va hemma vid 21. Lång väg hem =)  Men det va dels en seger för mig att klara av det, dels va det väldigt mysigt att bara umgås och prata med Stefan. Verkligen prata. Men jag va så trött när vi kom hem, mådde illa och den här värken i huvudet som kan förklaras med att hjärnan försöker ta sig ut, men skallen håller tillbaka den.Men det va det värt. Igår va jag väldigt trött, men valde ändå att åka till Carina och KA för en farsdag fika och för att träffa ännu en från G+ och jag måste säga att det inte finns nån från G+ som jag har träffat som jag inte har gillat =) Söndagen slutade med pizza och massa avsnitt av SOA. Sen att jag inte somnade förräns ca 1.30 pga alla intryck under helgen inte va lika kul. Men det är en del av hjärntröttheten.

För mkt intryck, hjärnan går på högvarv.

Det är lite därför jag väljer vad jag ska göra. Väger för och emot. Hur mkt positiv energi ger det jag ska göra. Typ åka kollektivt, det kör slut på mig, men jag gör det varannan vecka för Emmies skull. Men jag åker oxå hem o sover i minst 2 tim efter jag åkt med henne. Men att åka ut till södra sidan för en fika i ca 2 tim för att den åka hem igen, det skulle ta för mkt energi, just pga kollektivtrafiken. Iaf när jag har Emmie här. För då måste all min energi gå åt till henne o Alma.

Men det här är ju nåt jag har upprepat väldigt mycket i mina inlägg, så jag behöver inte skriva så mkt mer om det. Det jag vill komma fram till är att vill du ta en fika med mig, så finns det 2 alternativ, antingen kommer du hem till mig, el så måste det planeras så att jag kan vila massa innan. Så nu vet ni hur det ligger till =)

Jag har accepterat att jag inte kommer få förståelse fullt ut, eftersom det inte syns på mig, det som inte syns finns ju inte men jag är på god väg att acceptera att det här är jag nu.

Men nu till nåt helt annat. Jag har ju en sida på fb, en offentlig sida M.stenderup photo´s . Kika gärna in där.

Bilden i det här inlägget är från ett vattenspel utan för mässan, tyvärr hade jag inte med mig kameran, så den här bilden är tagen med mobilen.

Vi ses och hörs. Kram på erÄnnu en bild ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *