Hemma

Så skönt att vakna upp hemma i sin egna säng. Jag vaknade 5.25, men det kändes helt ok för att jag va hemma . Men sömnen är ett problem jag har, måste börja sova bättre. Men det kommer väl, det med.

Jag saknar mig själv, längtar tills jag kan göra allt jag kunde göra innan operationen. Så överkänslig just nu.
Jag vill inte att Alma ska tystas ner för att jag är hemma, samtidigt klarar jag inte av att hon låter hela tiden. En händelse igår som fick mig att gråta va att Stefan skulle laga mat, men han tog fram för lite köttfärs så han skulle snabbtina köttfärs. Tydligen hade han frågat mig hur han skulle göra, men Alma satt i köket och sjöng så jag kunde inte fokusera på vad stefan sa och när jag påpekade att man inte ska tina köttfärs i mikron så sa han att han hade frågat mig, men inte fått nåt svar.  Jag svarade att jag inte hade hört och gick upp o grät. Såna saker vill jag inte göra, det är inte jag.
Men jag har genomgått en stor operation i hjärnan, jag får inte glömma det.
Men jag har inte hängt med, det har gått för snabbt. Från att ha upptäckt tumören till operation så gick det ca 1 månad. Nu börjar bearbetningen, det är jag som har haft en hjärntumör, ingen annan. Jag har nog kopplat bort alla tankar och känslor när det kommer till det. Nu när jag är klar med operationen och talet och orken börjar komma tillbaka så kommer tankarna och känslorna. Jag ska nog göra som jag fått råd om, gå o prata med kuratorn som finns i teamet som ska ha hand om allt nu…

2 reaktioner till “Hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *