Hjärnan går på högvarv

Och jag kan inte ens dela med mig av hälften av tankarna. Inte för att jag inte vill, utan för att jag inte kan. It make no sense….

Fick mail från arbetsförmedlingen igår, dom hade godkänt min rapport. Så det betydet att jag inte behöver söka jobb under tiden jag har praktik. Där va det en sten som lättade. Fick även ett brev från dom där det bekräftades att jag har praktik för att sen gå till jobb på Järfälla trafikskola. Så där är väl allt klart. Nu är det bara försäkringskassan som ska godkänna oxå och det lär väl ta sin lilla tid.

Gick igenom min kartong med foton igår, en riktig nostalgitripp. Men nu är den kartongen rensad och korten i olika små kartonger.

För två år sen låg jag på KS. Har inga direkta minnen av den här dagen. Vet bara att jag blev op dagen innan. Såg på fb nu att Ninna fått en bild av Stefan på mig.

Jag har kommit långt under dom här två åren som gått, mycket tack vare min envishet. Men ibland saknar jag faktiskt fortfarande mig själv innan op. Men det är bara att blicka framåt och lära mig att hantera min huvudvärk och trötthet. Men just nu är jag bara grinig känner jag.

Aja, skit samma. Finns dom som har det betydligt värre än vad jag har.

Kram till er som fortfarande finns kvar i mitt liv

2 reaktioner till “Hjärnan går på högvarv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *