Hjärntrötthetsgruppen

Jag har blivit medlem i en väldigt bra grupp på facebook som min arbetsteraput rekomendereda mig att gå med i. Det va väldigt bra för mig att gå med i den, nu blev jag först medlem i den öppna gruppen och sen igår vart jag medlem i den slutna. Det är väldigt skönt för mig att läsa om andra i samma situation, samma frustration över vissa saker som man som hjärntrött känner. Men framför allt finns det fler som mig. Jag vet att jag inte är ensam om att va hjärntrött, men det går inte att få nån som inte är där att förstå. Nu har jag flera st som jag känner på fb sen tidigare som är hjärntrötta, men jag vet ju att det finns fler.

Jag är just nu så less och framför allt är jag så trött på att gråta. Jag är inte en person som gråter, fan jag grät inte ens när jag fick reda på att jag hade en hjärntumör. Men hade jag vetat det jag vet nu, så hade jag nog brytit i hop. Ekonomin går inte i hop, enda chans för mig till att få sjukpenning är att arbeta. Pratade med fk senast i Fredags. Så jag är så jävla nära på att gå tillbaka tll vården, så nära på att skicka ett mail till sarafen och fråga om dom fortfarande vill ha mig där som timvik. Men hur länge skulle det funka? Jag klarar inte ens en vardag, hur skulle jag klara av ett jobb? Nu när jag har Emmie så åker jag hem och sover 2 tim på dagen för att sen åka och hämta henne i Hökarängen och sen åka tillbaka till Brunna för att fixa middag o allt annat som ska göras innan Stefan kommer hem från jobbet. När han kommer hem så ger jag Emmie det sista av min energi. Men sen är jag så uppe i varv och tankarna går på högvarv så och jag har ett tryck mitt på huvudet som gör väldigt ont. Men jag tar det, jag tar det för Emmies skull. Hon sitter just nu brevid mig och gör sina läxor. På fredag är det gruppmöte hos neuroteamet, om hjärntrötthet igen. Men jag va yngst där, alla andra va betydligt äldre än mig. Men jag ger det en chans till. Det kan ju komma fler…

Nästa vecka är det än så länge bara ögonbottensfotografering på måndag och sjukgymnasten på onsdag. Men det är nästa vecka det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *