Intresserad?

Det har varit tyst från mig ett tag nu.
Men jag vet inte vad jag kan skriva här längre, vet inte vad jag ska skriva.
Tankarna snurrar runt hela tiden. Har iaf haft kuratorn här, skönt att få prata lite. Logopeden har semester den här veckan, men jag har fått uppgifter att göra. Arbetsterapeuten kommer på onsdag. Hon va här i fredags, gav mig massa papper med olika strategier hur jag ska klara vardagen och massa information om min mentala trötthet. La ut en länk på fb, men vet inte hur många som är intresserade. Lägger till den här oxå.

http://www.mf.gu.se/

Märker mer och mer att dom runt mig är så oförstående ”du ser så pigg ut” det är nåt jag fått höra ganska mkt sista veckan. Men jag är inte pigg, jag har fortfarande huvudvärk, jag behöver fortfarande vila för att orka, det tar väldigt mkt energi från mig att prata, även fast jag klarar det väldigt bra nu, jag har fortfarande ont i benet när jag går, jag är fortfarande svag i hela högersidan, jag har fortfarande ett sår i huvudet även fast det inte är mkt kvar av det och eftersom jag har varit ”sjuk” sen den 2/2 så har mina muskler försvunnit. Har ju inte kunnat göra så mkt pga såret.
Men när jag kan åka kollektivt så finns det möjlighet att träna upp kroppen på neuroteamets mottagning med en sjukgymnast.

Så nu vet ni som är intresserade hur jag har det…

En kommentar till “Intresserad?”

  1. Du är bra och din kamp att tillfriskna gör mig nästan matt. Du kan åka Sjukresor till sjukgymnasten om det funkar för dig. Kommer gärna och fikat med dig om du orkar och vill. Kan ta en promenad eller så. Kan jag göra något för dig så gör jag gärna det. Nu mår jag bättre själv och har att ge. Varm kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *