”Jag önskar att jag va en sån som inte tänkte alls”

cropped-IMG_20140410_081359-1.jpg
Rubriken är från samma låt som jag har som status på fb. Melissa Horn-vem lämnade vem. Dom här två raderna från den låten, fastnade jag för när jag hörde låten för första gången. ” Och jag ska aldrig mer säga sanningen, till nån som saknar förmågan att förstå” Att jag la ut den meningen, är för att jag är så trött på att inte bli förstådd.- Men du som ser så pigg ut. -Om du äter det här, så blir du piggare -va inte så negativ, tänk på allt positivt du har.

Jag försöker tänka positivt, men jag saknar den jag va föut. Saknar att kunna va pigg och orka tex åka till Hökis o ta en fika. Jag har väldigt svårt att acceptera min hjärntrötthet och stoppa mig själv. Det vet jag. Men jag måste oxå få sörja den jag va innan. Jag har inte bearbetet nånting än, så jag får mina svackor. Men dom har jag alltid haft, så det är faktiskt inget nytt. Men det är för att jag stänger in allt, det är mitt sätt att överleva. Ibland försöker det pysa ut, då tar det ett par dagar innan jag kan stoppa in allt igen. Men eftersom jag inte pratar om det med nån, så kan ingen veta vad jag går och grubblar på. Men jag tror inte ens att jag skulle kunna berätta vad jag tänker på, även om jag ville.

Till exempel nu, nu sitter jag och skriver det här, med en hjärna som vill hoppa ut och skallen håller tillbaka. Det är inte så skönt, men det är min vardag.

Nä, nu är det dags att väcka barn. Nu börjar min dag =)

 

En kommentar till “”Jag önskar att jag va en sån som inte tänkte alls””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *