Kalas

Jag bröt ihop i går. Första gången sen mamma dog som jag grät som jag gjorde i går. Välbehövligt kanske, men inte rätt tillfälle. Men är det någonsin rätt tillfälle?

Bakade och städade ju i går, och jag har så svårt att tala om för nån vad jag vill att dom ska göra. Jag har ju alltid gjort allt själv. Ska ha kalas för Emmie idag och jag är lite orolig för hur jag ska klara det, med alla männsikor som kommer.  Kommer va helt slut efteråt. Men det enda jag ska göra innan är lägga in rentvätten och göra tårtorna. Men kommer jag kunna släppa konrollen helt ? Jag har inte så mycket val om jag ska klara av dagen. Jag har det här kalaset endast för Emmies skull, för att hon iaf ska få ha nånting normalt.  Om 2 veckor är det Alma som ska ha kalas, men då är det inte mitt problem. Men jag kommer göra det till mitt problem, det är jag väl medveten om. Fast bara städningen.

Carina och KA kommer och hjälper mig med det sista, Andreas har sovit över och är ”barnflicka” och Stefan ska dammsuga och torka golv. Får se vem jag skickar till coop, glömde ju saft och kakor. Men en sak är säker, jag måste bli bättre på att delegera saker. Det är ju en helt ny sits för både mig och Stefan, jag kan inte begära att han sak se vad som behövs göras när han inte fått göra nåt tidigare…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *