Ljudisolerat rum

Japp, det måste jag nog skaffa om jag ska få nån vila på helgerna.

I Fredags åkte jag för första gången ut till Hökarängen för att hämta Emmie. Hade musik i öronen, inga låtar med massa bas, eftersom hög bas stressar mig. Hade planerat att åka hela vägen ut till farsta strand, men kliver av vid centralen av gammal vana. Allt gick okej tills jag kom till matdax som jag tror det ska va lugnt, klockan va ju ändå 12.30 men lugnt va det sista det va. Hämtar Emmie och resan hem funkar oxå, men jag är så trött, vilket jag förvarnat Emmie att jag skulle va. Gick och la mig ganska snart och precis när jag håller på att somna så börjar grannens hund skälla ute. Så ingen vila den dagen.

I Lördags va jag uppe med tuppen för att vakna innan vi skulle till Tönnebro och hämta Alma. Resan dit gick väldigt bra, jag satt lite illa bara. Tar en bensträckare vid dragon gate och fixar till stolen så jag kan sitta med fötterna på instrumentbrädan. Men resan hem va en pärs, dels kunde jag inte sitta som jag gjorde eftersom jag behövde ställa fram stolen. Jag började bli riktigt trött och när jag är trött så blir alla ljud mer påtagliga och jag sitter där i bilen och vill bara fly.Väl hemma så går jag än en gång och lägger mig och än en gång skäller hunden precis när jag håller på att somna och några ungar sparkar boll mot garagen. Hela eftermiddagen är jag sur och grining och vid middagen så kan jag inte hålla tårarna tillbaka. Men påföljd av att Emmie är väldigt orolig för mig hela kvällen vilket visar sig vid 22 när hon kommer ner helt förtvivlad och säger ” mamma jag vill inte att du ska gråta” Förklarar allt för henne och hon går och vi går och lägger oss.

Söndagen blir det ingen vila heller, utan en massa spring ut och in. Jag gör ett försök att vila när Alma är på kalas men då spelar grannen musik med hög bas.

Igår och idag har jag sovit. Lämnade Emmie i Hökarängen, gick inte lika bra som i fredags eftersom jag va så trött.

Arbetsteraputen va här igår på eftermiddagen och i morgon ska jag till mottagningen för att göra ett sånt där handstyrketest för att se om det blivit nån förändring. Jag ser det som en bra träning att åka buss och pendel och från den 16/5 ska jag ha Emmie hela veckan, måste bara hitta ett sätt att vila oxå.

Nåt jag måste träna på är att vara social, det måste jag lära mig innan jag börjar jobba

En kommentar till “Ljudisolerat rum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *