Måndag 24/10-16

14733155_534572920074186_2759446316504317952_n

Jag ska försöka komma igång med mitt bloggande igen. Har varit FÖR mkt sista året för att jag ska orka blogga.

Sommaren har varit intensiv,men bra i det stora hela. Det va våren som tog knäcken på mig. Jag körde på för hårt från början på praktiken , jag ville så gärna visa för mig själv och andra att jag va en ”normal” människa. Sen blev det ju som det blev med det som skulle bli mitt nya arbete. Då skönk jag väldigt mkt. Så sommaren har i princip varit att jag har haft näsan precis över vattenytan. Sen har det varit en massa jäkla oro för sånt som jag inte kunnat påverkat,utan bara stått brevid utan att kunna göra nåt. Så länge jag inte får godkänt att skriva ut vad det gäller, så får det bara va så, massa oro. Men nu är det nya tag som gäller. Oron finns fortfarande, men som jag skrev, det finns inget jag kan göra.

Jag har haft kontakt med arbetsförmedlingen, varit på 2 möten och nästa vecka börjar jag på INAB på Work for you. Dom första 6 månaderna (det kan bli kortare) så ska jag i princip vända ut och in på mig själv för att få reda på vad det är egentligen jag ska jobba med och hur mkt jag kan jobba. Jag måste va ärlig mot mig själv här, inte köra på för hårt. Jag måste även vara ärlig mot den jag får som handläggare på wfy. Jag ska redan första gången jag träffar henne/honom tala om vad det är för tecken på att jag kört på för hårt och när jag är för trött. Jag vet ju hur jag funkar när jag är för trött, men det är väldigt sällan jag lyssnar på dom tidiga signalerna.

Jag ska även få en sockermätare som gör att jag inte behöver sticka mig och som jag kommer ihåg att kolla sockret med, Freestyle libre. Men det blir inte förrän den 9/11, men det som väntar på nåt gott.

Nu ska jag iväg och ta fastande prover till läkarbesöket jag har på Fredag morgon (diabetes) i kalhäll, inte så kul men ett måste. Hoppas ni alla som läser får en riktigt bra dag. Kram på er

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *