Måndag igen

Den här helgen har varit så mkt lugnare än förra helgen.

Fredag: Lämnade Emmie i skolan, sen hem och sov. Vaknade 10 min innan hjärntrötthetsgruppen skulle träffas, så jag missade den, men jag behövde vilan. På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos goa vänner. Fick den godaste maten jag har ätit på länge, så att jag som inte har ätit speciellt mkt senaste veckan tog en portion till. Tiden rann i väg, som alltid när vi umgås och vi va hemma vid 23.30.

Lördag: Älsklingen och några vänner hade planerat en tur med motorcykel, men jag hade redan bestämt att jag skulle va hemma och vila. Så han åkte i väg och jag låg i sängen och slöglodde på tv i sängen. Just en sån dag jag behövde. Filmkväll hade vi, det va länge sen jag orkade.

och slutligen kom slutet på helgen, jag tog det bara lugnt och sambon va ute i förrådet och tog hand om älskarinnan (motorcykeln)

Vi har pratat massa under helgen, el jag har pratat om sånt som jag tänker på, bla att jag måste sluta tänka på hur jag va innan smällen och acceptera att jag aldig kommer bli så som jag va innan. Men det är svårt. För nu inser jag hur snabbtänkt jag ändå va, trots att många har kallat mig för korkad m.m. Jag visste lite om mycket, nu är minnena väldigt diffusa. Vi har även pratat om att jag måste komma i gång med nån form av träning, jag har inte den diciplinen att träna själv. Visst jag gör lite pilates, går ut och går ( fast det va länge sen) Men jag fortsätter inte. Jag kommer inte igång helt. Jag ska till sjukgymnasten på onsdag, ska ta upp det med henne då. För det finns ett träningsrum där, det finns en pool för vattengympa och det finns gruppträning. Jag tycker inte om att träna i grupp, känns bara som jag gör fel, men jag måste komma över det, Jag måste bygga upp mina förtvinade muskler igen och då måste jag få hjälp att komma igång.

Idag ska jag bara fokusera på två saker, tvätta och åka till Jakan och ögonbottensfotografering. Det har med min diabetes att göra, Ingen skön undersökning, men nödvändig.

Jag har kontakt med SÖS, KS och Jakobsbergs sjukhus. Tidigare har jag bara haft kontakt men diabetescentret på SÖS…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *