Mkt tankar

Det syns inte på utsidan, hur det känns på insidan. Det är nåt som jag sagt så många ggr senaste dagarna. Finns folk som inte förstår mina problem efter operationen, det är nåt jag fått erfara dom sista dagarna. Jag ser normal och riktigt pigg ut bitvis, men jag är så trött hela tiden. Har inte sovit mkt sista veckan. Igår försökte jag inte ens lägga mig på dagen.
Det är mitt största problem just nu, tröttheten. Men får jag inte sova, så blir alla andra problem så mkt större.
Jag har märkt att vissa människor inte vet hur dom ska vara mot mig, jag är samma människa som innan operationen. Med vissa förändringar. Jag kan inte dricka alkohol, jag kan inte bära tungt, jag kan inte vistas i en miljö där det är mkt folk, jag tappar fokus väldigt lätt och jag kan inte åka komunalt. Men va mot mig som du va innan är mitt råd. Jag hade inte klarat sjukhustiden utan Stefan och Monica. Dom har besökt mig mest trots att det varit jobbigt, spec för Monica. Monica har tagit ledigt från jobbet för att va med mig på läkarbesök och inskrivningen. Och så har vi alla andra som har varit ett stort stöd för mig, många har jag inte ens träffat, ni vet vilka ni är.Tack för att ni finns ♥

Nästa vecka så kommer kuratorn 9.30 och logopeden 15 på torsdag och sjukgymnast och arbetsterapeuten 9.30 på fredag, jag kommer va helt slut när vi får besök från Sveg på Fredag.
Svärföräldrarna kommer på fredag för att hämta Alma som ska till sveg en vecka. Gårdstädning på Lördag plus att Stefan ska i väg på ett stort och långt möte med nya åkeriet. Så jag ska spendera Lördagskvällen helt ensam, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men det ska nog bli skönt att va ensam efter 3 intensiva dagar.
Nu ska jag fixa klämmisar till tjejerna…..

En kommentar till “Mkt tankar”

  1. Ja, visst vill man bli behandlad på samma vis som innan. Det hjälper en att hitta tillbaka under konvalecensen / rehabiliteringen. Behandlas man som svag/utsatt/annorlunda är chansen större att man tror på det själv.
    Du vet vem du är, den du alltid har varit 🙂 Kom ihåg hur plastisk hjärnan är, och du är den som sköter kopplingarna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *