Morgontankar

Jag har kommit på en sak. Jag klarar av oförberedda händelser mycket bättre nu. Känns så jävla skönt att inte bli uppstressad och helt slut i huvudet bara för att det inte går som planerat. Som i Måndags, tvättmaskinen gick sönder. Jag sätter mig vid datorn och kollar upp vad en ny kostar, samtidigt som Stefan ringer massa samtal. Jag RINGER på en annons på blocket, vilket jag aldrig gjort. Jag brukar maila. Och det gick hur bra som helst. Nåt som jag inte klara lika bra är asbetsförmedlingen och försingringskassan. Men det tror jag att det inte är nån som gör. Så just nu väntar jag på att fk ska ringa och kolla mina uppgifter, men jag har redan klart vad jag ska säga till dom

Arbetsträningen går framåt, fick ta kassan i tisdags. Dom vill fortfarande att jag bara ska va där 3 dagar i veckan, jag vill fortfarande köra på för fullt. Men jag har faktiskt vett nog att lyssna på både kroppen, knoppen och Jenni. I morrn ska Emmie och Alma va med, så det blir spännande att se hur det går.

I tisdags och igår va jag i Vällingby och va nagelmodell åt en som går på en kurs. Så fina naglar fick jag. Man kan inte tro att hon nyss börjat göra naglar =)

En väldigt stor sak som hänt är att Alma vunnit 4 biljetter till mellofinalen på friends, så det kommer bli en girls night out nästa Lördag. Hur jag kommer fixa det, det får vi se. Men det ska gå bra, det måste gå bra. Får se hur slut jag är på Söndagen bara =)

Nu ska jag dricka kaffe och titta på Bones. Ha det så bra ni som läser.

Grattis pappa

 

12519590_1559388334376727_233776_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *