Nedräkningen har börjat..

Igår tog jag ner hela Emmies rum, Stefan tog ner vardagsrummet. Det blev väldigt sent vi kom till Brunna, men det hanns med en kaffe inne hos en av dom jag kommer sakna.

Jag kunde inte göra så mkt pga av ett jäkla sår på fingret, höger pekfinger har en djup sprinka i sig. Hade inte kvar ett enda plåster i huset. Så Stefan körde mig och Emmie till Jakan och så tog vi det vi skulle gjort i går där. Jag har köpt nya glasögon, så nu kan jag läsa med glasögonen på mig och Emmie har fått ett presentkort, så hon köpte en ny jacka.

En lite kul och även pinsam sak som hände igår, jag tog del tunnelbana när jag skulle hem. Vi buss från Jakan till Vällingby och när vi skulle ta tuben, så tog vi (jag ) fel tunnelbana. Så vi hamnade i Hässelby strand i stället. Emmie fick lite panik, jag skrattade bara. Bara lite trött. Men i natt har jag sovit iaf ca 5.5 tim. Hade räknat stenhårt med att vakna av Stefans larm, men det gjorde jag inte. Vaknade när han gick på toa i stället och flög upp.

Jag ska väcka Emmie vid 7 tiden och behöver dom här timmarna i lugn och ro innan för att orka med dagen. För i dag har jag fingret inlindat och ska packa ner Almas och vårt rum, plus lite av köket. Emmie kommer hjälpa till också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *