Onsdag..

DSC_1147Tänker väldigt mycket just nu. Tankar om framtiden, tankar om alla förändringar, tankar på mina barn. Men ingenting blir klart i tankarna eftersom det kommer en ny tanke innan den andra är slut. Typ så blir det när jag pratar just nu. Har väldigt svårt att hålla tråden om nån avbryter mig. När jag skriver går det lättare, då kan jag gå tillbaka och se vad jag har skrivit innan. Jag har även svårt att hitta rätt ord igen, men det är bara för att jag är så slutkörd. Men det positiva är att jag nu kan skratta åt det. Jag kan skratta åt mina felsägningar och när jag ska tex stoppa mjölken i skåpet där vi har kaffe.  Händer mycket sånt nu. Men jag är så glad över att jag ändå klarade av julen och nyåret uppe i sveg, i husvagnen. Det har både varit mysigt, jobbigt, tårar och skratt.

Nästa vecka börjar åter vardagen här hemma och då ska jag jaga handläggare på arbetsförmedlingen. Det är prio ett . Det blir inte så långa resor och det blir inte så mkt folk. Jag blir fortfarande väldigt trött av för mkt stimuli, så en arbetsträning och arbete i Jakobsberg är perfekt.

Är väldigt trött idag, igår hade jag hur mkt energi som helst nästan. Det är verkligen dagsformen som styr vad jag klarar av. Men jag blev väckt i natt av nåt dunkande. Så min dåliga laddning blev ännu sämre. Så idag tar jag det bara lugnt. Har iaf fotat lite. Stod på altan med jacka, mössa vantar och foppatoflor =)  Och så har jag hjälpt Stefan att få in motorcykeln i förrådet. Vred mig lite fel, så jag får se hur kroppen mår i morrn.

Känner att jag bara svamlar i mitt inlägg nu. Ha det så bra. kram till er som läser

 

En kommentar till “Onsdag..”

  1. Vilken fin bild. Vad vrida fel. Vi kunde ha hjälpt när vi är hemma typ snart. Vilken skräpnatt du fick. Hoppas du kunnat vila lite idag iaf. Tack för igår 💋❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *