Masken av?

Hur många av er som läser är egentligen intresserade av det jag skriver, jag tror inte att det är så många faktiskt. Dom flesta är bara nyfikna.

Nej, jag har inga bra dagar just nu. Känner faktiskt bara för att bryta ihop i ett litet hörn just nu. Men det går över, det gör det alltid. När och om jag tillåter mig själv att gråta. Nu sitter ni som läser och tänker – varför är hon så deppig, hon borde va glad år att det går framåt för henne? Ja, jag är glad åt praktiken, jag är glad över att äntligen ha kommit igång. Men jag har fortfarande samma problem, jag har fortfarande samma tankar. Nu är det bara ett avbrott några timmar tre dagar i veckan som jag slipper tänka på det.

Möte i skolan i morrn 14.40. Emmie blir slagen av ett par killar i klassen, plus lite andra problem i skolan.Så nu blir det möte. Men jag är ledig i morrn, så det ska funka. Det positiva är att jag inte behöver tänka på att Alma ska hämtas och att maten ska lagas. Det gör Stefan. Praktik på Fredag, ska va ensam i ett par timmar, men det finns att göra där så tiden kommer gå snabbt. Jag fasar för att telefonen ska ringa, samtidigt hoppas jag på att den ringer. Jag har helt undvikit att svara i telefon på praktiken. På Lördag är det MELLO. Alma vann biljetter till friends arena, så jag, Emmie, Alma och hennes mamma ska åka dit. Får se hur det går, det MÅSTE gå. Dels vill jag det själv och sen vill jag inte svika Emmie som blev överlycklig när hon fick frågan om hon ville följa med. På Sönda ska vi fira min extra pappa och Emmies extra morfar. På Måndag finns det bara en sak för mig att göra, SOVA! Tuffa dagar, men jag vilar så mkt som möjligt, tar mikropauser och går o lägger mig tidigt på kvällarna.

Hoppas på ett beslut från fk snart ang ersättningen, så iaf en sak försvinner..

Mkt tankar nu, inte så många positiva men det vänder snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *