Öppen blogg

 Några idioter, rent ut sagt har använt saker jag skrivit i bloggen mot mig. Jag kommer inte hänga ut nån, så ställ inga frågor om vem el vilka. Men jag har varit utsatt för mkt värre saker i mitt liv, så ni kommer inte lyckas. 
You won´t break me, no matter how hard you try. You can´t shake me down. I´m fucking bulletproof. 


Jag har inte skrivit nåt i bloggen sista veckan eftersom jag inte vetat om jag ska fortsätta blogga offenligt. Men igår kväll bestämde jag mig för att fortsätta. Skit samma om några små människor försöker knäcka mig, det kommer inte lyckas. Har jag inte knäckts av det jag har varit med om i mitt liv, så kommer jag inte knäckas nu heller.Men nu släpper jag det här =)

Veckan som gått då? Jag har gjort massa saker som jag för bara några veckor, inte trodde jag skulle klara av på länge. Bland annat så åkte vi ut till nånstans vid Arlanda för att kolla på motorcyklar och Stefan testade även att köra några. Jag hade förväntat mig mer folk och mer ljud, kanske därför det gick så bra. Men jag va bra trött när vi kom hem. I Söndags rensade vi bland allt skräp och åkte till tippen, planterade om blommor och städade på altan. I måndags tog jag det väldigt lugnt, iaf tills eftermiddagen då jag städade undervåningen. I tisdags va sjukgymnasten här, hon kommer tillbaka på Fredag med ett par stavar jag ska få prova ut. Åkte även till lillsjön och fotade i ca 1,5 tim. Lite skönt att va där, massa fina bilder blev det. I onsdags åkte jag ut till Hökarängen för att träna på att va social och för att träna på att åka den sträckan. Fick även träffa Emmie en snabbis. Igår åkte jag och träffade logopeden på mottagningen i Jakan, sen efter jag kom hem så strejkade kroppen. I dag är jag bara trött. Så mina planer på att åka tidigt för att träna på att va social får vänta tills Måndag…

Nu ska jag ju ha Emmie en hel vecka igen, åka ut till Hökarängen med henne på morgonen och få in nån slags vila under dagen. På Måndag har jag inget planerat under timmarna hon är i skolan, på Tisdag ska jag träffa kuratorn på mottagningen kl.11 och ha möte med Emmies fröken kl. 14.10 och få veta hur det egentligen har gått i skolan under tiden jag har varit frånvarande. Onsdag så ska jag träffa arbetsterapeuten kl.11.15 på mottagningen, Torsdag har jag inget planerat och på Fredag kommer som sagt sjukgymnasten hit kl.11.. Fullt upp med andra ord. Men jag måste lyckas få in nån slags fysisk träning mitt i allt oxå. Aja, det löser sig väl. Men jag kommer ju sova gott iaf..

Jag har gjort väldigt snabba framsteg. Det säger alla, även neuroteamet. Dom säger att jag är en av dom få som det har gått så snabbt för. 
Men jag har min envishet att tacka där. Den och att jag överlevt så mkt skit under mitt liv. 

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan det är dags att bege mig.

En kommentar till “Öppen blogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *