Paus

Jag vet inte  vad jag ska skriva just nu. Har tappat lite lust på att skriva nånting. Men jag ska försöka skriva ändå, men om det blir ett sånt ärligt inlägg, det vet jag inte. När jag skriver ärligt, så menar jag med ärligt om hur jag mår. Jag vet att dom flesta tycker att jag som börjar få ordning på mitt liv nu med praktik och arbete att gå till borde va på topp just nu. Och just den biten är väl bra. Dag tre på nya ”jobbet” idag, idag flyttade jag runt på allt i köksskåpet. Men jag trivs inte riktigt, men det är väl för att det är ett nytt ställe, nya arbetstider plus att jag inställd på att börja nästa vecka och för att jag trivts så bra på Järfälla trafikskola. Men det kommer väl, jag behöver bara hitta ett sätt som passar mig bäst och lära känna dom jag jobbar med nu.

Jag har fyllt år, blev glatt överaskad av ett kalas här hemma och inom några veckor sitter mina barns namn på min underarm. Tack än en gång <3 Innan kalaset va vi i väg och fotade papegojor, jag har knappt rört kameran efter dopet. Men jag behövde den här fotograferingen för att få tillbaka mitt självförtroende.

Jag har kollat igenom säsong 6 av glee på 3 dagar, igår satt jag och kollade på 8 avsnitt i rad. Vaknade ju när Stefan gick upp och satt och väntade på att läkaren skulle ringa, men det va nästa tisdag jag har teletid med han.

Det är även dag 3 av att inte äta godis, eller rättare sagt choklad. Fast det är svårt som fan. Men jag ger mig inte, inte den här gången. Jag vägde mig i kväll hemma hos Carina och KA och jag tyckte inte om siffrorna. Jag har en ätstöring i grunden, en ätstörning som jag fick när jag va 12. När jag ser mig själv i spegeln just nu så ser jag en som hade platsat i Biggest looser. Men som sagt, det är bara mina hjärnspöken. Hjärnspöken som jag trodde att jag vunnit över, men tydligen inte gjort.

Ja, det här blev ju inte ett så intressant inlägg. Men jag kan/vill inte skriva ut mer.

DSC_0639 DSC_0772 DSC_0811

En kommentar till “Paus”

  1. Nu förstår jag din fråga 🙂 Du platsar ändå inte i Biggest Looser. Jag är så glad att jag lyckades få till överraskningsfesten och fick hjälp på vägen ❤. Glad att du återfick ditt fotointresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *