Plötsligt händer det =)

Jag somnade vid 21.30 igår och sov hela natten till 4.30. Det är det mesta jag sovit sen operationen. Tidigare har jag ju vaknat flera ggr

Idag kommer Emmie hit =) Jag längtar efter henne och saknar henne så mkt. Jessi är snäll och tar hit henne, Får se hur jag gör när hon är här. Vid den tiden är det inte så mkt folk i matsalen och mitt rum är så inte så kul att va i. Så jag tror nog att vi går ner till matsalen och tar en fika.

Två veckor sen operationen i dag. För 2 veckor sen vaknade jag upp ur narkosen och va förlamad i hela högra sidan och kunde inte få fram nåt ord. Dagen efter op fungerade benet, men inte handen.
Nu efter 2 veckor är jag svag i högra sidan, har svårt att skriva,men skriver och talet har kommit tillbaka. Fortfarande svårt att hitta ord,men det flyter på bättre och bättre.
Men med träning så ska jag komma tillbaka till mig själv som jag va innan. Men jag ska bli snällare mot mig själv, lära mig att be om hjälp,lära mig att det är ok att säja nej. Som sagt, träning med allt.

Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *