Rehab hemma..

Så nu har dom varit här, neuroteamet. Eller två av dom och inte logopeden som jag fick veta, utan en sjukgymnast och en kurator. Sjukgymnasten kommer på måndag, sen blir det logoped och arbetsterepeuten och när jag kan prata obehindrat eller så gott som så blir det kuratorn. För att det sa jag idag, att jag inte är redo för att prata med kuratorn. Men det är av två anledningar, dels det jag redan skrivit men oxå att jag måste landa lite själv i att jag har haft en hjärntumör och opererat bort den..

Jag har laddat ner en avkopplingsskiva och testade den i dag, jag behöver komma ner i varv utan att sova. Det funkade sisådär, men jag gör ett nytt försök i morrn igen.

Annars rullar det på, jag har gjort mina tabbar här hemma, men insett mina begränsnigar. Jag har hand om maten och tvätten, annars tar Stefan allt. Men det är så svårt för mig att tala om vad som behövs göras. Jag har ju gjort allt själv tidigare. Men nu har jag sagt åt han att byta sängkläder och att det behövs dammsugas och skuras golv i helgen. Ett stort framsteg av mig =)

2 reaktioner till “Rehab hemma..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *