Sleepless 8/2-14 kl 4.50

Har kommit på att datumen är fel på den här bloggen, men det får va så..

Jag kan inte sova. Har haft lite hjälp tidigare, men har ändå inte kunnat sova längre än så här. Igår kunde jag iaf somna om, vilket jag hoppas på att kunna göra snart oxå. har varit vaken i lite över en timme, varit ute o blossat och nu öppnade jag datorn.
Jag vet att en del av att jag har svårt att sova är kortisonet och eftersom jag inte vet hur länge jag ska äta dom, så lär jag väl ha lite sömnproblem. Tror att keppran inverkar oxå. Sen är det ju inte världens roligaste att ligga här och bara vänta.
Jag vill ju ha bort den där tumören nu, nu vet jag ju vad det är som varit fel så länge med mig. Men jag har en stark känsla av att op kommer få vänta, fast det bästa för mig vore att bara köra på. Byta sjukhus, karva i mig lite och se till att jag kommer in på rehabilitering.

Det gick iaf strålande att berätta för Emmie igår. För hennes del va det helt klart att en tumör är inte samma som cancer. Nu finns det ju självklart en viss oro hos mig att det ändå kan va så, att det är en elakartad tumör. Men precis allt tyder på att det inte inte är det och varför skulle dom säga nåt om dom inte visste? Jag får kanske åka hem och sova natten som kommer, det skulle va guld. Men jag måste veta att rummet finns kvar och jag måste veta hur det blir med mina mediciner. Utsläppt helt blir jag inte förrän tidigast nästa vecka. Men bara komma hem och sova, äta riktigt mat, kunna gå o ta det jag vill ha från köket och dricka riktigt kaffe. Men det blir senare i så fall. Måste ha nån som kör och det blir inte förrän tidigast vid 15 tiden. Men förhoppningsvis nåt att se fram emot.

Puss och kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *