Sleepless in rehab

Jag kan inte sova här på rehab. Men så har jag haft svårigheter att sova sen smällen i huvudet och fått imovane mot det, influensan jag drog på mig hjälpte ju mot sömnsvårigheterna.
Men jag har sovit några timmar iaf =)

Får se hur dagen blir. vilka som kommer hit.Just nu vill jag bara ha besök för att träna upp talet för att snabbare ta mig hem. Emmie kommer i morrn med Jessi, så tacksam över att hon tar sig hit med henne.

Har kopplat att det är bra träning det här med att sitta vid datorn, trådarna som går mellan vänster och höger hjärnhalva vill inte va med, så det är viktigt att jag kommer ihåg att använda båda händerna när jag skriver. Men det är svårt att komma ihåg att göra det. Har blivit när man började när man började skriva på tangentbord, sakta och måste kolla på tangenterna. Men det kommer,ger det bara lite tid.

Har bäddat sängen nu, datorn ville starta om sig. Det gick att bädda, bara högerarmen som behöver lite mer styrka. Men att va opererad för lite mer än en vecka sen, med dom problemen som uppstod ,som jag va varnad för,men inte trodde att jag skulle få eftersom det va minimal risk enligt läkaren men dom kunde inte veta förrän dom öppnade mig hur det blev. Men förlamningen i högerbenet gav med sig ganska omgående så jag hamnade inte i rullstol iaf. Men det här är stort för mig, alla framsteg jag gör dag för dag. Pressar mig själv, men inte för mkt. Tar massa pauser, som det här inlägget har tagit mig en halvtimma att skriva =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *