Sovit dåligt

Jag ska skrivas ut härifrån på Måndag. Så skönt,men samtidigt läskigt.  Men jag längtar hem. Hem till allt som är mitt. Det första jag ska göra på Lördag när jag har permis är att bada =) Det är nåt jag saknat.

Jag har sovit dåligt inatt. Plogbilen har kört hela natten här och jag har vaknat och somnat om tills jag gav upp 4.30. Men det finns tillfälle till att vila under dagen.
Jag vill gå ut och gå igen, men vädret tillåter inte det. Ganska pinsamt igår när vi gick ut och promenerade, hagaparken ligger bakom oss. Bara upp för en backe sen är du där. Men om det finns nån affär där vet jag  inte. så jag måste förlita mig på andra när det kommer till cigg. Nu har jag inte så många kvar och Stefan kommer inte förrän 16.30 så jag måste snåla. MEN det är en bra sak. Jag har rökt på tok för mkt under tiden jag varit här.Men det finns inte så mkt annat att göra än att dricka kaffe och röka. Eftersom jag inte kan va i en miljö där det finns massa ljud och jag fortfarande har problem med att finna orden så finns det inget för mig där ute. Visst, det finns en massa folk att prata med, men det va just talet.

Ska träffa logopeden 9.45, arbetsterapi kl.13 och handgrupp kl 15.Får se om jag klarar av gruppen.

Just det, jag gjorde ett styrktest igår. En kvinna i min ålder har en medelstyrka i handen på 250 newton, jag har 70….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *