Tacksamhet

Jag känner en så otrolig tacksamhet för att ha fått hjälp med allt, gällande arbetsträning och arbete.  Jag kommer fixa det här, men jag kommer va trött. Det kan jag inte sticka under stolen med. Men jag ska fixa det här. Kom på mig själv att gå igenom vad jag gjort dom här 3 dagarna med arbetsträning när jag skulle sova igår. Det är så mkt att hålla koll på. Men att gå igenom det jag gjort dom här dagarna när jag ska sova, är ju inte det mest ultimata =) Men en stor fördel jag har, är att jag är van att sitta vid en dator. Sen att jag och tangentbordet och musen inte riktigt är överens,men det kommer.

Sen att jag inte vet hur och vart jag ska rapportera, det är en helt annan sak. Men det är ett par dagar kvar innan det, så jag hinner ta reda på det. Bara handläggaren på arbetsförmedlingen svarar på mailet som work for you skickade. Så, kanske onsdag el torsdag får jag svar på det.

Men nu är det helg, en helg med barnen. Får se vad vi ska göra. Stefan har planer på att ta med sig tjejerna och tvätta arbetsbilen så jag får sova lite. Men det är oxå alla planer för den här helgen.

1171033_556427714531323_849684068_nTänkvärda ord det här. Man ska inte ta någon el något för givet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *