Tankar i massor

Oligodendrogliom är en hjärntumör som börjar växa utgår från en sorts celler, oligo dendro gliacellerna, som tillhör hjärnans stödjevävnad. Orsaken är helt okänd.Oligodendrogliom hör till de elakartade tumörerna och är förstås en mycket allvarlig sjukdom. Men många av tumörerna tillhör en grupp som växer långsamt och därför kan betraktas som något ”snällare”. Man kallar den då lågmalign. Det är främst yngre personer som får den sortens tumör.  

Det där är den tumören jag hade, grad 2 hade jag. Men jag är frisk, eller så frisk man kan bli. Hjärntröttheten är extrem jobbig just nu. Sa idag att jag behöver ta semester från mig själv.

Inget är klart med arbetsförmedlingen, där är det bara att vänta på beslut. Men jag tror inte att jag får va kvar om jag ska va helt ärlig. Så jag tittar på jobb varje dag och vill inte gå tillbaka till vården. För om jag inte klarar dom här veckorna utan att bli helt sänkt av min HT så hur skulle det inte bli inom vården då.  Men man ska inte tänka negativt eller hur? Man ska bara va positiv hela tiden. Man får inte gnälla om sånt som är jobbigt. Sen att min grop efter op är hur djup som helt pga trötthet och inre stress, det syns ju inte, att jag även har börjat kasta om ord och säger helt fel saker, det är ju bara kul eller?  Ne, jag kommer inte skriva så mkt mer negativt. Ni ska slippa det.

Så till dom positiva händelserna. Jimmy,Ida och Wincent kommer den 5/6 och stannar till den 12/6, ska försöka hålla det hemligt för Emmie =) Och på onsdag kl 14 ska jag få 4 fjärilar och mina barns namn på vaden.

Det va allt för den här gången. Får se när jag skriver igen, just nu är det bara kaos i skallen. Men det ger sig väl med tiden =) Avslutar det hela med en bild från igår13108826_1726716737577191_1142720238_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *