Tankar på morgonen

Sista veckan har varit tuff. Men jag har klarat det, jag har klarat att hålla ihop mig själv. Mycket är nog tack vare att jag har praktiken att gå till, då kan jag inte grubbla hela dagarna. Det blev lite mycket som jag inte kan påverka. Vad som hänt, det tänker jag faktiskt inte dela med mig av. Inte mer än att det påverkar mig väldigt mkt.

Förra veckan började jag med 4 dagar på praktiken. Mån, tis, tors och fre. Onsdagen sov jag mest. Det är kul på praktiken, kul att träffa nya människor varje dag. Gårdagen va väl den minst roliga dagen där, men det va faktiskt mitt fel. Jag ska inte somna om, that´s it. Jag gjorde inget vettigt, jag tillförde ingenting. Men idag gick jag upp med Stefan, så idag hinner jag vakna till liv innan jag åker.

Barnledig helg va det oxå. Lördag va jag i stan (kungsträdgården, Centralen o Hötorget) Men Carina, KA och deras gojor. En dag som gav mig massa positiv energi och en tro på att jag faktiskt klarar av det. Jag klarade av att va bland massa folk i flera timmar. Träffade även en vän som jag inte sett på väldigt länge, fan vad jag saknat han. Nu får det inte gå så lång tid innan vi ses i gen.

Söndag va lite värre, då åkte jag och Stefan till Mall of scandinavia. Vi va där innan dom öppnade, men dom 3 timmarna där, tog mer på mig än hela dagen inne istan. Men nu är det gjort och det är nånting jag inte kommer göra på väldigt länge, eller aldrig igen.

I dag ska jag med på motorcykeln. Jag har pga förkylning vägrat sätta mig på den innan, men nu är jag så pass frisk att jag kan åka en sväng. Och som det ser ut just nu, så behöver jag den lilla bubblan som blir när jag åker med Stefan. Det va faktiskt jag som bad om att vi skulle åka till MCE och första tisdagsfikan.

Igår va jag så trött så att jag inte kunde hålla tillbaka tankarna. Men nu har jag sovit några timmar och kan hålla tillbaka som värsta tankarna.

Fick frågan igår om vad jag önskar mig när jag fyller 40 nästa vecka, det har jag inte ens tänkt på.

Nya tag idag, så mer kaffe och sen dra igång den här dagen =) Ha en bra dag ni som läser.

12531043_806891929442010_264827865_n 12599435_1718652491747055_1521152986_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *