Tankar

När jag fick beskedet om att jag hade en hjärntumör så va det så många som sa, ring om du behöver något. Jag undrar vart dom är nu? Jag trodde visserligen inte på va dom sa heller. Jag klarar mig själv med det praktiska på dagarna.
När jag fick diabetes och höll på att dö, så va det likadant.
När jag opererade diskbråcket och jag fick order av läkaren att inte göra nåt på tre veckor, då fick jag hjälp under dom 3veckorna, sen försvann alla och jag fick klara mig själv trots att jag hade svinont i ryggen..
Så därför är det väldigt svårt för mig att be om hjälp, jag har fått lära mig att inte be om hjälp, för jag har inte fått nån när jag bett om det. Utan jag har fått klara mig själv.
Det jag vill säga med det här är, säg inget du inte är beredd att göra. Mkt snack och lite verkstad.
Ta inte åt er ni som verkligen ställt upp och ni som varit/är ett stöd, ni är guld värda.

Sen vill jag oxå tillägga att anledningen till att jag inte svarar på mess är för att jag läser dom, men har jag inte tid eller är ute och går(kan inte gå och skriva samtidigt) så glömmer jag bort att svara. Så har jag inte svarat efter nån timme, skriv igen. Det underlättar för oss båda. Du för att inte bli sur, jag för att bli påmind.

Jag har väldigt mkt tankar, vilket visar sig när jag försöker sova. Har jag inte fått sova nåt på dagen så sover jag inte heller på natten, utan det blir kaos i skallen av alla intryck under dagen och så blir jag väligt trött dagen efter. Jag har imovane, men jag vill inte behöva ta dom. Men har behövt ta dom för att sova hela natten i 2 kvällar i rad, just för att jag varit igång hela dagen.

Jag har kommit på att jag är inte samma människa som förut. Jag är inte lika stressad över småsaker längre, jag har lärt mig att inte få dåligt samvete när jag säger nej och jag börjar sakta men säkert be om hjälp där jag vet att jag får hjälp.
Den här resan som jag har gjort och fortfarande är mitt upp i har lärt mig att värdera livet på ett helt annat sätt än tidigare. Jag hoppas bara att jag inte glömmer bort mig och blir som förut när jag är återställd.

Mkt tankar och reflektioner nu när jag är ensam för första gången sen i torsdags. Men det har varit en bra påsk, hade önskat att jag fått lite mer sömn, men va fan tar igen det nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *