Trött på att va trött

Japp så är det. Jag vet inte varför jag är så extremt trött den här veckan. Men jag är sjukt trött. Mentalt trött, ni som är hjärntrötta förstår vad jag menar.

Va så jävla nära på att åka till DS idag, sopplunch på onsdagar. Men jag valde att inte göra det. Ska ju dit nästa onsdag ändå och träffa psykologen.

Faktiskt så är jag lite nere just nu, tiden på DS gav en mening till mina dagar. Jag blev den sociala människan som jag faktiskt är, så nu saknar jag att prata om sånt som vi gjorde där. Men jag orkar inte att åka tex till Hökis och fika några timmar för att sen åka hem igen. Det tar extremt mkt av min energi och jag blir liggande i flera dagar efteråt. På DS så gick jag undan el gick och vilade när jag inte orkade längre, utan att nån frågade varför.  Aja, det är en omställning för mig nu, en omställning som jag måste acceptera.

Helgen blir väldigt intensiv och jag kommer va helt slut efteråt, men men, inte mkt att göra. Det får bli som det blir, får ta alla tillfällen som finns till vila. Märker att det här blir mest ett gnällinlägg, men som sagt, jag är mentalt trött och det tar även på humöret..

Planerna för påsken är redan klara, Stefan och Alma åker upp till stugan och jag och Emmie blir hemma. Förra påsken blev dom hemma pga mig, det ska dom inte behöva iår. Lite skönt att det är spikat faktiskt.

Min påsk börjar med en MR på skärtorsdagen…

#10 #blogg100

En kommentar till “Trött på att va trött”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *