Uppdatering så här på morgonen =)

Jag vaknade lite senare i dag,har sovit från ca 23 – 4.45 vilket är helt normalt för mig när jag har Emmie. 
Igår va det känslofyllt här. Stefan kom sent och bakis. Jag kände mig lite övergiven av honom som inte skrev god natt till mig, larvigt jag vet det. Men så kom han till slut och då va jag grinig mot han och jag bröt ihop där och då. Jag vill inte känna som jag gör, vill inte va beroende av en annan människa som jag är av Stefan det är inte jag. Men jag förklarade mig och så va det bra mellan oss. Men jag va ledsen igår,jag har fått en reaktion på allt nu när jag kan tänka lite klarare. Jag trodde ju i min sjuka hjärna att jag skulle va hemma på nån vecka och inte alls behöva rehab. Men vaknar upp ut narkosen och inte kan prata,inte kan röra min högra sida. Det skulle inte hända mig. Det skulle va bra när jag tog bort tumören, hjärntröttheten skulle ju va värre och jag skulle behöva träna upp den. Men jag levde i en fantasivärld.
Men nu är det slut på deppigheten och nya friska tag inför idag. Idag kör jag igång med rehab på riktigt. En sak jag måste ta med dom här är att blir jag stressad så låser det sig helt för mig. Det är dom lite dåliga på nämligen. Men jag vet inte hur sjukgymnasten och arbetsterapeuten är, dom va bara inne en sväng och presenterade sig i fredags. Men läkaren har jag träffat.
Och en annan sak jag ska ta upp med dom, jag misstänker att jag har ketoner. Har legat högt så länge i socker, från den 2/2 till den 14/2 och från den 7/3 – igår har jag ätit kortisontabletter. Har inte riktigt fått ner sockret där emellan. Det känns i ögonen som att jag har skyhögt socker, men sen igår har jag fått ner det till under 12. Jag känner igen symtomen från jag åkte in med diabetesen och syraförgiftingen jag hade. Vill inte ha en sån vända på det här oxå. Men jag får se om dom tester för det, annars så får dom skicka i väg ett blodprov.  Nu ska jag gå och ta mer kaffe och röka
Kram till er 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *