Vänskap

Det finns vänner som man inte hörs så ofta med, men man vet att dom finns där ändå. Livet kommer i mellan. Jag vet att jag inte hör av mig så oftra som jag borde till vissa av dom, men ni ska veta att jag tänker på er. Jag har fullt upp med att få livet att funka och jag skriver inte ut allt som jag tänker på och problem som måste tas i tu med. Men sista delen av 2015 har helt ärligt varit ett rent helvete. Men det finns dom som har gjort livet lite lättare och ni vet vilka ni är.

Jag vet att förra året va väldigt tungt för många och jag vill nu passa på att ge er en stor kram och tala om att ni finns i mina tankar. Allihopa.

Jag har förlorat en hel del människor som jag trott va närmare än va dom tydligen va. Sådana som inte har ens försökt att förstå och jag saknar vissa av dom väldigt mkt. Det finns dom som endast ser vad dom har gjort för mig, inte vad jag har gjort för dom. Men men, ingen ide´att grubbla på det nu. Det räcker med grubblande nu.

Jag tänker inte säga att 2016 ska bli ett så mkt bättre år än 2015 för sist jag sa så, då upptäcktes hjärntumören och mitt helvete började. Men jag är så tacksam för er som finns i mitt liv, även om vi inte ses så ofta, vissa av er har jag inte träffat irl, men jag ska försöka att träffa fler av er det här året.Men jag kan inte lova nåt. Vad som helst kan hända, eller hur =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *